Menu

Aanpassing interieur van een nachtwinkel naar een logopediepraktijk \ Merksem

De nieuwe eigenaar wou het gelijkvloerse pand herinrichten tot een groepspraktijk bestaande uit 5 kabinetten, een wachtkamer en een archiefruimte.
De mogelijkheid moest bestaan om van 2 kabinetten 1 te maken.

De wanden van de gang en wachtkamer werden met hout bekleed en een lijnverlichting accentueert de looplijn. Dit geeft de ruimte een warmer geheel en beschermt de muren tegen kinderhandjes.

Belangrijk aan de herinrichting van het pand was ook de aandacht voor de technische, zowel op het gebied van isolatie als akoestiek.
Qua isolatie: al het buitenschrijnwerk werd vernieuwd en voorzien van dubbel glas en de nodige verluchtingsroosters. De bestaande vloer werd vervangen door een gepolierde chape op een isolatielaag.
Qua akoestiek: alle wanden werden geïsoleerd en over de volledige ruimte werd een akoestisch plafond geplaatst.

© 2019 - Katrijn Van Roey Motionmill webdesign, seo & internet services