Menu

Verbouwing van een rijwoning \ Berchem

Een burgerwoning werd verbouwd voor een gezin met 3 kinderen.

  • De hoofdbouw van de woning werd zo volledig mogelijk behouden. De authentieke elementen werden in ere hersteld.
  • Vanop het gelijkvloers wordt het zicht en contact met de grote stadstuin zo optimaal mogelijk benut dmv glazen deuren die maximaal opengezet kunnen worden, zodat binnen mee buiten wordt en omgekeerd.
  • Om stedenbouwkundige redenen werd de aanbouw op de eerste en tweede tussenverdieping minder diep dan de oorspronkelijke aanbouw.
  • Het nieuwe gedeelte krijgt een houten gevelbekleding, bestaande uit verticale smalle latten met open voeg, om een mooie vergrijzing en kleurschakering te verkrijgen.
© 2019 - Katrijn Van Roey Motionmill webdesign, seo & internet services