Menu

Interieur van een nieuwbouwwoning \ berchem

Bij het ontwerp van de nieuwbouwwoning kreeg ik de kans ook het interieur te ontwerpen.

Belangrijk hier was de keuken en de zithoek tot 1 geheel te brengen rond de technische ruimte die niet voelbaar mag zijn.
De keukenwand, samen met de TV kast omsluit de technieken.
Achter de technsiche ruimte bevindt zich de trap naar de tweede verdieping.
Wanneer de bouwheer tv kijkt, is de deur naar de trap afgesloten en bijgevolg ook de zitruimte. Wanneer er geen tv gekeken wordt, verdwijnt deze achter de deur en vormt de unit een gesloten geheel.

Over de volledige woning werden er een beperkt aantal materialen gebruikt, dit geeft rust en éénheid.
Wit gelakt MDF-bamboe-leisteen-himacs.

© 2019 - Katrijn Van Roey Motionmill webdesign, seo & internet services