Menu

Interieur van een rijwoning \ berchem

De volledige burgerwoning werd heringericht.

Op het gelijkvloers werd er een nieuwe keuken ontworpen, aangepast aan de huidige eisen en wensen van de bouwheer.De aanbouw werd verbonden met het bestaande gedeelte door middel van het meubilair. Het bureaumeubel overlapt de lange, lage kast van de hoofdbouw. Deze kast, mede door de verlichting, accentueert de lengte van de ruimte.

De bestaande badkamer werd volledig vernieuwd. Op de vloer kwam een gietvloer, het meubel kreeg een hi macs tablet, inclusief lavabo’s. De douche bevindt zich achter een getint glas en ook de wc bevindt zich achter een zelfde getinte glazen schuifdeur.

Onder het hellende dak, ter plaatse van de bureauruimte, werd een kast gemaakt even diep als de wand van de dakkapel, zodat dit het gevoel geeft van 1 doorlopende wand te zijn. Dit maakt de ruimte veel rustiger, zonder teveel hoeken en kanten.

De nis in de kast doorbreekt de wand en de zwarte kleur accentueert de diepte. Door het aantal materialen te beperken over de volledige woning (wit gelakt MDF, hi-macs, witte gietvloer), breng je rust en eenheid.

 

© 2019 - Katrijn Van Roey Motionmill webdesign, seo & internet services