Menu

INTERIEUR VAN EEN OPEN BEBOUWING \ keerbergen

Ik mocht de vrijstaande ééngezinswoning inrichten van een gezin met 2 kinderen te Keerbergen.

De woning is heel mooi gelegen, volledig omringd door een mooie tuin.

De oorspronkelijke functies van de woning waren niet ideaal georiënteerd waardoor de tuin, het licht en het zicht niet tot zijn recht kwam.

We hebben de functies helemaal door elkaar gehaald, openheid gecreëerd, maar toch rekening houdend met de juiste verhoudingen van de ruimtes.

De stalen glazen deuren zorgen ervoor dat de ruimtes toch afsluitbaar zijn, de lage kast zorgt ervoor dat de ruimte afgebakend is, maar toch blijft er een connectie.

De wanden werden opgevat als kast, waardoor er extra veel opbergruimte bijkwam.
De haard moest het centrum van het huis vormen, en vormt eveneens een afbakening van de keuken.

De keuken, eethoek, zithoek, bureau, allen hebben ze een zicht op een ander deel van de tuin, overeenstemmend met de oriëntatie van de woning.

© 2021 - Katrijn Van Roey Motionmill webdesign, seo & internet services