Menu

Verbouwing van een halfopen woning \ Hove

Verbouwing van een ééngezinswoning te Hove

Aan de bestaande hoofdbouw werd, op het interieur na, niets gewijzigd.
Het buitenschrijnwerk en het dak werd in een vorige fase reeds vernieuwd.

De bestaande woning bestond oorspronkelijk uit een hoofdbouw met veranda en koterij.Deze laatste belemmerde het zicht op de mooie tuin. Er werd besloten deze veranda en koterij volledig te slopen.
Om de stijl van de hoofdbouw niet aan te tasten werd er geopteerd om een zo transparant mogelijk nieuwe aanbouw te creëren, volledig uit glas. Deze aanbouw gaat in de omgeving op, verkleint de drempel tussen binnen en buiten en geeft een optimaal zicht op de tuin.
De binnenkant werd industrieel en budgettair opgelost dmv een betonnen vloer, stalen kolom in het zicht en wit geschilderde houten plafondbalken.

© 2019 - Katrijn Van Roey Motionmill webdesign, seo & internet services