Menu

INTERIEUR VAN EEN HALF OPEN BEBOUWING \ KONTICH

Inrichting van het gelijkvloers van een halfopen bebouwing te Kontich.

De oorspronkelijke woning was opgedeeld in 2 delen: vooraan de woonruimte, achteraan de keuken. Tussen beide delen was een vouwgordijn.
De bouwheer had graag 1 open ruimte gecreëerd, met een warme touch.

Beide ruimtes werden met elkaar verbonden door de kastenwand te laten doorlopen van keuken tot eetkamer en door in beide ruimtes hetzelfde materiaal te laten terugkomen. Dit geeft rust.
Voor de kasten werd er notelaar gebruikt, voor de vloeren leisteen. Deze leisteen komt ook terug als tablet van de keuken.

We hebben de keuken anders ingericht zodat we een groot schuifraam konden plaatsen, waardoor er veel meer licht binnen gebracht kon worden. Bovendien hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt de achtergevel te isoleren en een nieuwe gevelsteen aan te brengen.

Doel van deze herinrichting was om het gelijkvloers open te werken, te moderniseren en extra licht binnen te brengen. Maar ook een zeer belangrijk uitgangspunt was de functionaliteit en éénvoud.

© 2019 - Katrijn Van Roey Motionmill webdesign, seo & internet services